Love song Úchylák punkové kapely ZPUTNIK se dočkal klipu

Vydáno: 07.12.2022 06:23 - Czech Blade

Kapela ZPUTNIK přichází s novým videem ke skladbě „Úchylák“. Můžete se těšit na pořádný lesní masakr, po jehož zhlédnutí budete rádi, že je houbařská sezóna letos už za vámi.
I když kapela ZPUTNIK dává přednost koncertním klipům, čas od času si vybere skladbu, na které se pořádně vyblbne s kamerou. Tentokrát padla volba na song „Úchylák”. Jak je patrné už z názvu, námět k pořádnému řádění před kamerou i za ní rozhodně nechyběl.

Většinu klipů ZPUTNIKŮ si režíruje zpěvačka kapely Aneta. Teď do ničeho nekecala a nechala tvořit Jadru Hasmana alias Gasmo Jasona, který si celou produkci pořešil sám. K videu napsal scénář a to, co vymyslel, si sám natočil, sestříhal a postaral se i o postprodukci. Hlavní roli úchyláka, lesního zabijáka a upíra si vystřihnul Štěpán Málek, zpěvák kapely !V.V.Ú.

„Od začátku jsem chtěla, aby to byl on. Někdo krásný a něžný,“ říká božská Angelika… teda Aneta. "Bylo mi jasný, že u některých scén bude potřeba být si hodně blízko, a to se ti jen tak s někým nechce. Ale od Štěpána se nechám olizovat a tahat za vlasy moc ráda. Jak se samozřejmě ukázalo, v každém je malý úchyl. U svazování a cákání krve byla fakt prdel, takže místo mučení to byl spíš dobrej večírek. Proto měl Jarda občas problém natočit scénu, kde trpíme. Lesní masakr se ale nakonec povedl,“ dodává frontmanka Aneta.

Zputnik - Úchylák

Facebook ZPUTNIK

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení