NEUROTIC MACHINERY a VANGUARD vyráží na společné klubové koncerty

Vydáno: 12.03.2023 13:48 - Czech Blade

Tachovská technical-deathmetalová kapela NEUROTIC MACHINERY a brněnští melodic-deathoví draci VANGUARD na jaře spojí své síly a vyrazí na několik klubových koncertů napříč republikou. Obě formace budou na koncertech propagovat své nové studiové počiny.
Zatímco NEUROTIC MACHINERY vydali svou poslední nahrávku „A Loathsome Aberration“ v létě 2022 (o vydání se postarali tuzemští experti na extrémní muziku, Bizarre Leprous Production), nová deska VANGUARD, „III: Pyrrhic Sequence“, spatří světlo světa letos na jaře.

Obě kapely se v minulosti setkaly na několika akcích a hudebníci se tak mezi sebou dobře znají. I díky tomu bylo rozhodnutí vyrazit společné tuzemské miniturné velice snadné. „Po krátké koncertní pauze jsme natěšeni, až opět vyrazíme na cesty a navštívíme místa, kde jsme ještě nehráli, nebo kde jsme se dlouho neukázali. Borci z Vanguard jsou fajn a určitě si to všichni maximálně užijeme!“ říkají NEUROTIC MACHINERY.

Jejich brněnští kolegové pak dodávají: „Jsme rádi, že se po vydařené podzimní CZ/SK tour znovu vydáme brázdit české kluby i na jaře, kdy vyjde naše dlouho připravovaná třetí deska „III: Pyrrhic Sequence“. Těšíme se, že nový materiál budeme servírovat v takto dobré společnosti!“

NEUROTIC MACHINERY_plakát
Facebook NEUROTIC MACHINERY
Facebook VANGUARD


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení