Nový klip kapely KAREL NA NÁKUPECH jako skládačka příběhů z Instagramu

Vydáno: 14.03.2023 14:31 - Czech Blade

Kapela KAREL NA NÁKUPECH premiéruje klip k singlu "Léto". „Máme tu jakési páté roční období, není ani zima ani jaro. Ideální příležitost si pustit do života trochu barev, světla a tepla,“ zve k zhlédnutí nového videa zpěvák a autor písničky Radek Tulis. V klipu si zahrál s herečkou Eliškou Matzkeovou.

Pro tvorbu videa se kapela inspirovala světem sociálních médií. „Klip jsme natočili jako mozaiku krátkých příběhů dvou lidí, kteří publikují kdejakou maličkost ze svých životů na sociálních sítích. Při přípravě příspěvků se poznají a jejich příběh pokračuje společně,“ popsal záměr Libor Orel jr., který klip režíroval, zároveň je členem kapely a produkoval poslední studiovou nahrávku.

„Je to „řízené pokrytectví“. Trochu se smějeme posedlosti dělat si všude selfíčka a točit videa sami se sebou. Tak jsme si jich naordinovali koňské dávky a udělali z nich klip,“ dodává Radek Tulis. Oba představitelé klipu se tak stali sami sobě kameramany, video je složeno ze záběrů, které herci sami natočili na mobilní telefon. Video v postprodukci upravil filmař Jarda Fikr tak, aby vizuálně připomínalo právě prostředí sociálních sítí.

KAREL NA NÁKUPECH je sedmero muzikantů ze Žďárských vrchů, Jihlavy, Olomouce a Prahy, kteří obklopují většinového autora hudby a textů Radka Tulise. Skupina zkušených hudebníků usiluje o dobře zahraný pop s občasnými výlety do sousedních spřátelených stylů. Kapela vydala dvě studiová alba, "Pojízdná prodejna" a "PopUndEkl".


KAREL NA NÁKUPECH - Léto

Facebook KAREL NA NÁKUPECH


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení