ASMODEUS vydávají album Pobřeží královny Marie

Vydáno: 05.06.2023 07:03 - Czech Blade

ASMODEUS_cd71 : 29 není stopáž nového alba ASMODEUS, ale uvození jeho motta, které mu vepsal textař Jan Petričko: "Onen číselný poměr udává naprosto převažující podíl vodstva vůči pevninské souši na planetě Zemi. Ta tedy zdaleka není jen nějaká hrouda pevné hmoty. Z přesnějšího, jakéhosi hydrogeometrického pohledu je to oboustranný, rozervaný kalich, přeplněný kapalinou, který si jen tak visí v časoprostoru. Děsivý zázrak. Jak známo, voda je život. A někdy i smrt."

Deváté řadové album ASMODEUS "Pobřeží královny Marie" je ve velmi zhuštěné zkratce expedicí do nitra oceánů, pojednává o mořském a podmořském světě v celé jeho nekonečné šíři – o jeho objevitelích, mořeplavcích i bájných zaniklých zemích. Hudebně se jedná o klasický Asmodeus v dalším levelu své vysoké hry – metalový vlnolam protkaný sítí melodií, takto navždy ctící náročné ucho přemýšlivého posluchače. Zvuk rámuje téma alba – je temný, hluboký, tektonický, dvěma slovy sloužící záměru.

Obal včetně veškerých originálních vnitřních grafických prvků pochází od malíře Radovana Hrabého, jehož zhmotněné vize ozdobily deseti panelový digipack, který obsahuje veškeré albu nezbytné informace a texty jednotlivých skladeb.

Album vychází u Magick Disk Musick.

Facebook ASMODEUS



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení