DUSTBORN přikládá nálož k podzimní depresi

Vydáno: 15.11.2023 07:05 - Czech Blade

Původně sympho-black-deathová kapela DUSTBORN z jižních Čech po posledních singlech ukazuje, že zaškatulkovat ji nebude tak jednoduché.

Nový singl "Broken", se po vzoru předchozích live singlů "The Sun God" a "Hodina" pohybuje spíše v doom metalových tempech, zároveň mu nechybí melodie a tísnivá atmosféra, neztrácí tak nic z rukopisu kapely.

Zpěvák Johny v textu popisuje příběh inspirovaný analytickou paralýzou, což je stav, kdy člověk nemůže učinit rozhodnutí v důsledku přílišného přemýšlení o problému. „Mnohdy trávíme více času výběrem a přemýšlením nad ideální možností, než něčím skutečně užitečným, nebo příjemným. V dnešní době máme mnohdy tolik možností, že se člověk nedokáže rozhodnout ani pro jednu z nich, což může mít pro některé i katastrofální následky“.

V dohledné době vyjde další singl s názvem "Defiant", který pomyslně uzavře jedno období. Na příští rok chystají DUSTBORN novinkové album. "Na novou desku máme spoustu materiálu ještě z doby pandemického lockdownu. Materiál oživíme a přidáme samozřejmě i úplně čerstvé novinky. Máme v plánu opět zařadit vyšší rychlost, věříme, že si na své přijdou nejen fanoušci naší první desky".

Dustborn - Broken
Facebook DUSTBORN


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení