TRINITUM vydávají debutové album

Vydáno: 31.01.2024 13:09 - Czech Blade

TRINITUM_cdOstravská rocková kapela TRINITUM původně začínala jako trio, ale poté, co odešel kytarista Jiří Sosik a jeho nástupce Petr Vontor se potýkal s vážnými zdravotními problémy, rozhodli se zbývající dva členové (Marek Konečný - bicí, zpěv a Tomáš Klos - baskytara, kytara, klávesy, zpěv, oba ex- PUBLIC RELATIONS) pokračovat sami. Po pozitivních ohlasech publika na koncertech se Trinitum definitivně změnilo na duo. 

V toto složení TRINITUM vydají 1.2.2024 debutové album „Co jste vy, byli jsme i my“. Album vznikalo zhruba rok ve vlastním nahrávacím studiu, o zvuk a mastering se postaral Tomáš Klos. Před vydáním alba vyšly (ještě v původní sestavě) tři singly i s videoklipy, nyní probíhá tvorba čtvrtého videa k titulní skladbě alba. TRINITUM na něm pracují spolu s ostravským fotografem Pavlem Dolasem.

Album „Co jste vy, byli jsme i my“ vychází pouze digitálně a bude dostupné na většině streamovacích platforem. Pouze přímo u kapely bude možné zakoupit high resolution digitální verzi v originální studiové kvalitě.

TRINITUM - Ne

Facebook TRINITUM

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení