JAMARON v novém singlu Smrt nás nerozdělí vzpomíná na baskytaristu Filipa Karlíka

Vydáno: 22.02.2024 14:38 - Czech Blade

Jak se vyrovnat s nečekanou a tragickou smrtí člena kapely, který je zároveň kamarádem, se kterým vás pojí hodiny a hodiny společných zážitků na turné nebo při skládání, zkoušení a natáčení písniček? Zda a jak dále vůbec koncertovat? Jak společné chvíle připomenout? To vše řešila kapela JAMARON poslední půlrok od zářijové tragické smrti kamaráda a baskytaristy Filipa Karlíka. A tak vedle koncertů, kde ze záznamu zní Filipovy hudební party a místo pro baskytaru zůstává prázdné, nyní přichází kapela s novým singlem a videoklipem pojmenovaným "Smrt nás nerozdělí".

Hudbu složil právě Filip Karlík a kompletní text včetně názvu dopsal Jakub Dostál v létě minulého roku krátce před Filipovou smrtí. Píseň, která se díky tomu stává silnou vzpomínkou i poctou, ve videoklipu vedle koncertních záběrů z pražského Café V lese doplňují působivé archivní materiály ze společně strávených chvil.

„Smrt nás nerozdělí je poctou i vzpomínkou. A je neuvěřitelné a velmi smutné, že píseň byla napsaná bez jediné změny ještě před tragickým úmrtím Filipa,“ zdůrazňují členové kapely Marie Dostálová, Jakub Dostál, Ondřej Dostál a Václav Hejda.

Píseň "Smrt nás nerozdělí" je zatím jen velmi vzdálenou předzvěstí nové desky. „Rozhodli jsme se pokračovat cestou singlů a posléze je zarámovat deskou. Fanoušci se v tomto roce mohou těšit na dva až tři další singly,“ líčí své plány kapela. 

Jamaron - smrt nás nerozdělí

Facebook JAMARON

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení