Křest druhé desky REFORE dopadl na jedničku

Vydáno: 23.02.2024 14:26 - Czech Blade

Thrash metalový uragán REFORE před týdnem vydal svou druhou desku „Illusion of Existence“, kterou slavnostně pokřtil na vlastním festivalu Thrash nebo Běž v Sokolovně ve Valašských Kloboukách.

Za podpory kapel EXORCIZPHOBIA, NAHUM, LAID TO WASTE, 1000BOMBS, LIBIDO CHALLENGE, MÖRGHUUL a DEVIANCE se podařilo prostor téměř vyprodat. A přestože kapela FAÜST nemohla dorazit, akce běžela jako na drátkách.

Nová deska je k dostání na Sparkshopu

Podle zpěváka Fery křest nové desky dopadl na výbornou: „Lidi i kapely byly nad míru spokojené a dokonce se v Sokolce, aspoň za nás, povedl i zvuk, což není v takovém prostoru jednoduchá věc. Kapely předvedly neskutečné výkony na pódiu a návštěvníci pod ním rozpoutali doslova peklo. Někteří k nám cestovali i z velkých dálek, což nás neskutečně potěšilo. Dojela dokonce půlka FAÜST, kteří účast pro nemoc jednoho člena zrušili. No a u nás se zrušili i ti zbylí dva. Desku pokřtili taky LAID TO WASTE, tím pádem byl dvojnásobný důvod slavit. Zapíjelo se do rána a pár jedinců si večírek dokonce protáhlo až do neděle, no kalba jak víno.“

REFORE - Křest Illusion of Existence Aftermovie 2024
Facebook REFORE


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení