ESTIMATES vydávají první singl Siren

Vydáno: 09.04.2024 08:19 - Czech Blade

ESTIMATES_spV loňském roce zformovaná kapela ESTIMATES vydává svou první nahrávku "Siren". Ta je předzvěstí dalších tří singlů, které budou následovat v nadcházejících týdnech a zároveň i příslibem dalších nahrávek naplánovaných na konec tohoto roku.

ESTIMATES chtějí prvním singlem co nejlépe představit svůj zvuk a přístup k tvorbě - neškatulkovat se do stylů a žánrů, ani se nebát propojení nových a starších zvuků. V "Siren" tak můžeme ve slokách slyšet basový groove podpořený synthy a zároveň silné kytarové refrény.

Singl "Siren" vyšel pod hlavičkou labelu Dayspeed Music, nahrán byl ve studiu Golden Hive pod dozorem sound engineera Amaka Goldena a producenta Daniela Šubrta. Dohrávky a mix obstaral ve svém studiu Megahit Lair producent singlu Daniel Šubrt, o mastering se postaral Michael Fossenkamper z TurtleTone Studio NYC a cover art vytvořila Emma Zavodska.

V současné době mají ESTIMATES naplánovaný debutový koncert, na kterém chtějí pokřtít první singl a představit se veřejnosti. Ten se uskuteční 17.5. v klubu Varšava na pražských Vinohradech, o support se postarají brněnští PRAZDNINY.

ESTIMATES - Siren
Facebook ESTIMATES


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení