Znovuzrození DOLLS IN THE FACTORY

Vydáno: 14.05.2024 08:19 - Czech Blade

Poprocková skupina DOLLS IN THE FACTORY, která má na svém kontě album "Statues" a EP "Phoenix", několik vítězství v hitparádách hudebních televizí a rádií, vystoupení na předních českých festivalech a v neposlední řadě úspěšné letní Open air tour 2023, vydává svůj dosud nejrockovější singl. Jedná se o píseň "Born Again" z EP Phoenix, ke které vznikl animovaný 3D klip. O ten se postaral talentovaný režisér a výtvarník Jindra Vrága, který se proslavil mimo jiné tvorbou pro americkou punkrockovou kapelu BOWLING FOR SOUP a nebo třeba tuzemské JOKER'S IV.

"Song pojednává o pomyslném boji dobra se zlem, světla z temnotou, o zradě, zatracení i osamělosti. V klipu je pak tento boj zpodobněn v postavě mytologického rytíře, který zápolí s mocnostmi zla. Hlavní motto písně je, že i když to někdy v životě vypadá beznadějně, tak pokud to člověk nevzdá, může nakonec najít pověstné světlo na konci tunelu," říká Martin Velička, autor textu, baskytarista a kapelník "Dollsů".

"V současné době se věnujeme finální produkci, míchání a masteringu songů na novou desku, o které se starají Šimon Bílý z kapely Mirai a sound engineer Honza Balcárek. Pokud vše půjde jak má, tak během roku představíme jednotlivé singly a do konce roku snad i celé album které zatím nese pracovní název “We", dodává Velička.

DOLLS IN THE FACTORY - Born Again
Facebook DOLLS IN THE FACTORY


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení