RockOpera zakončí sezonu velkolepě. Na Fausta dorazí Ladislav Křížek i kapela SEBASTIEN

Vydáno: 01.06.2024 08:22 - Czech Blade

RockOpera Praha uzavře aktuální sezonu se speciální reprízou Fausta, na kterou zavítá také legendární hlas kapel CITRON, VITACIT či KREYSON Ladislav Křížek. Ten na začátku představení pokřtí nové album "Quo Vadis" od kapely SEBASTIEN, jejíž frontman Jiří Rain se loni připojil k divadelnímu souboru a v současnosti alternuje Kamila Střihavku v roli Ódina v rockové opeře "Ragnarock". Na představení Faust pak SEBASTIEN navážou koncertem, při němž představí také písně ze své nejnovější nahrávky. Akce začíná 5. června v 19 hodin.

"Jiří Rain hrál s Ladislavem Křížkem v CITRONU i KREYSONU. SEBASTIEN u nás navíc společně s Křížkem natáčeli v lednu videoklip k nové verzi legendární skladby OLYMPICU "Slzy tvý mámy". Díky tomu se k nám tehdy podíval také Petr Janda, který pak s námi pak oslavil i Velikonoce při repríze rockové opery Maria Madonna," řekla výkonná ředitelka, zpěvačka a libretistka Pavla Forest.

Na speciální reprízu mohou fanoušci vyhrát také volný vstup pro dva. Stačí do 3. června správně zodpovědět otázku na https://www.rockopera.cz/soutez/ a mít štěstí ve slosování.

Faust je rocková opera na motivy díla Johanna Wolfganga von Goethe. Diváci se mohou těšit na Jiřího Zonygu, Viktora Dyka, Jana Toužimského, Pavlu Forest, Petra Opavu, Helenu Kubelkovou a další. V nové sezoně se Faust vrátí na jeviště až 5. prosince.

PROGRAM:
19:00 - Křest alba Sebastien Quo Vadis s Ladislavem Křížkem
19:10 - Faust
21:30 - Koncert Sebastien

Facebook RockOpera
Facebook SEBASTIEN


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení