Metalové orgie na Výravě (KRYPTOR, INGOTT, HAND GRENADE, TORTHARRY) - 28.6.2024, VÝRAVA

Vydáno: 26.06.2024 15:40 - Czech Blade

Promotér velmi oblíbeného Letního parketu Výrava přichystal na tento pátek opravdovou lahůdku pro pravověrné gurmány metalové muziky a pozval klasiky žánru KRYPTOR, INGOTT, HAND GRENADE a TORTHARRY do svého svatostánku, aby všechny přítomné fanoušky nabili energií do nadcházejících prázdninových dní.

Line-up odstartuje řízným moderním pojetím heavy metalu HAND GRENADE a o jejich kvalitách mnohé vypovídá i skutečnost, že v jednom z posledních klipů účinkuje i Honza Toužimský z ARAKAINU.

HAND GRENADE - Do tmy (se propadám)

KRYPTOR se svým old school sadistic thrash metalem snad není třeba vůbec představovat, u nás byli jedni z prvních, patřili a stále patří mezi špičku ve svém oboru, jsou ozdobou každého festivalu a jistě potěší nejen pamětníky.

Pro moravský INGOTT je heavy metal ve své klasické podobě doslova vírou, což ocenili fanoušci a zvolili si jejich CD albem roku 2019 v časopisu Spark a na Výravě premiérově zahrají svůj nejnovější počin "Rebel".

INGOTT - Commando

Nejen hranice ČR, ale i Evropy přesahují TORTHARRY, kteří svým nekompromisním death metalem nepřetržitě baví už více než dvacet let a budou naprosto důstojnou tečkou páteční metalové noci na Výravě.
VÝRAVA_orgie



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení