LÁSKA představuje Outfluencera

Vydáno: 03.07.2024 15:09 - Czech Blade

Písničkář Láska nezahálí ani v roce 2024. Poté, co koncem loňského roku vydal řadovou desku "Druhá", přichází nyní s novou písní "Outfluencer".

„Písnička Outfluencer je myslím poměrně aktuální. Bohužel jsem dospěl do věku, kdy nestíhám úplně sledovat současné trendy, minimálně co se oblékání či současné pop music týče, a bohudík mi to ani trochu nevadí! Věřím, že po zhlédnutí klipu bude všem jasné, co si o udávání trendů a snaze o jejich urputném následování myslím,“ říká se smíchem hudebník. V klipu chvíli hraje i zcela bez oblečení, což, jak uvádí, „nebyl úplně komfortní zážitek“.

Text písně vznikl ve spolupráci s textařem Davidem Konopáčem, hudební stránku obstaral liberecký producent Romuald Klemm. Láska nezastírá, že inspirací pro výsledný sound a celkový pocit skladby byl světoznámý zpěvák a kytarista Ed Sheeran a jeho styl tvorby. „Eda obdivuju už dlouho a vždycky jsem žasl, jak jeden kluk dokáže pouze s kytarou a looperem zabavit desetitisícové davy, navíc po celý dlouhý koncert. Nezastírám, že mě tenhle přístup baví a inspiruje, a samozřejmě jsem se chtěl jednou s Edem setkat. Když proto přišla nabídka od pořadatelů zahrát si během obou jeho českých koncertů na letišti v Hradci Králové, nemohl jsem tomu uvěřit,“ dodává Láska.

Láska působí sólově na domácí scéně šestým rokem a zmiňuje i další velké plány na letošek. „Rád bych tento rok natočil a vydal minimálně ještě tři nové písničky včetně klipů. Zároveň už se velmi těším na letošní podzim, kdy kromě vlastních koncertů budu hostem na československém turné kolegy a kamaráda Ondry Ládka alias Xindla X, který pokřtí novou desku Fén X.“ Oba hudebníky krom přátelství spojuje i společná píseň Easy den, která patří na vloni vydané Láskovo album.

LÁSKA - Outfluencer
Facebook LÁSKA


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení