HIJACKS vydávají debutový singl a videoklip písně Hello

Vydáno: 03.10.2024 14:10 - Czech Blade

Z brněnského hudebního podhoubí roste další naděje. HIJACKS, jejichž začátky sahají do centra folkloru, jihomoravské Strážnice, vydávají debutový singl a videoklip k písni „Hello“.

„Hello odkazuje textově na dobu pandemie, kdy se lidé nemohli scházet, bavit a poznávat se – tak trochu jsme chtěli dát průchod těm pocitům, mimo jiné z důvodu muzikantské frustrace, protože nebylo možné hrát živé koncerty. Dokončili jsme jej těsně po pandemii a Hello se zdálo být, s jistou dávkou nadsázky, ideálním otvírákem k návratu. Od té doby se stalo fan-favourite songem našich koncertů a dává tak smysl, že bude první písní, která dostává i vlastní klip,“ říka kytarista Adam Žák.

Píseň spatřila světlo světa koncem roku 2023 v zábřežském studiu Ta-Musica pod taktovkou producenta Aloise Pospíšila, který producentské i hráčské zkušenosti piloval v šumperské kapele TROCHA KLIDU. Klip byl natočen na jaře 2024 pod vedením kreativního dua Matěj Zicháček a Vojtěch Sukup. Hlavním cílem videoklipu je předat aspoň malou část energie, kterou se živá vystoupení HIJACKS pyšní. Kapela v nejbližší době vyhlíží nahrávání debutového alba, které zvukově a tematicky naváže na vlajkový singl.

HIJACKS - Hello
Facebook HIJACKS


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení