Psychedelici OLAF OLAFSONN AND THE BIG BAD TRIP pokřtí novou desku v libeňské synagoze

Vydáno: 06.10.2024 10:57 - Czech Blade

Jedna z předních kapel domácí psychedelické scény OLAF OLAFSONN AND THE BIG BAD TRIP má za sebou perný rok. V rámci návratu k elektrickému zvuku obohatila sestavu o klavír a v nové pětičlenné sestavě natočila v létě 2024 v Golden Hive Studios novou desku s názvem "Soul Retrieval". Oslavu vydání vinylové verze si OOBBT naplánovali na 10. října v netradičním prostoru Nové libeňské synagogy na pražské Palmovce. 

BIG BAD TRIP na tomto koncertě představí materiál z alba "Soul Retrieval", na které se syrovostí sobě vlastní kombinuje klasickou psychedelii, kterou kapela proslula mezi  stávajícími fanoušky, s vlastní verzí avantgardního jazzu, v němž dominuje klavír. Cizí novým skladbám nejsou ani občasné výlety za hranice progresivního rocku. 

„Soul Retrieval je přesně to, jak zní naše nová sestava. Po intimním akustickém období se vracíme zpět do tvrdého zvuku a na novince ukazujeme, že nám zase není nic cizí a ani nic svaté,“ říká zakladatel a motor skupiny Olaf Olafsonn.

Kromě OOBBT se návštěvníci koncertu mohou těšit i na spřízněnou noise rockovou senzaci MANCY SONO, která celý večer otevře. O vizuální stránku věci se tradičně postará skupina Weird Visuals.

OLAF OLAFSONN AND THE BIG BAD TRIP - Full Divinity

Facebook OLAF OLAFSONN AND THE BIG BAD TRIP

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení