EUFORY se rozešli s Markem Milem

Vydáno: 15.10.2024 07:39 - Czech Blade

Před více než rokem stála kapela EUFORY na prahu nové éry. Po odchodu zpěváka Ľuboše Senka musela kapela narychlo řešit otázku, kdo se stane novým frontmanem a hlasem kapely. Po pečlivém výběru s radostí oznámila, že jím bude Marek Milo. Marek přinesl do kapely nový vítr, nadšení a energii pokračovat dál. Bohužel, jak praví klasik, nic netrvá věčně. Marek Milo kapelu EUFORY opouští.

Merch kapely seženete na Sparkshopu

K tomuto rozhodnutí dospěly obě strany po společné a zralé úvaze, takže vztahy nadále zůstávají v přátelské: „S kapelou EUFORY sme prežili počas môjho krátkeho pôsobenia super čas či už na cestách, hoteloch, ale hlavne na pódiách. Žiaľ kvôli môjmu časovému vyťaženiu už nedokážem dať kapele 100% môjho času. Ďakujem všetkým fanúšikom za podporu a zároveň držím palce kapele EUFORY, aby dosiahli cieľ po ktorom túžia. Zo srdca im prajem, aby im to stále na pódiu šlapalo, tak ako doteraz," ke svému odchodu uvedl fanouškům Marek Milo.

EUFORY na oplátku přejí Markovi taky jen to dobré: „Marekovi chceme v prvom rade skutočne poďakovať za skvelú prácu, odhodlanie, náladu a profesionalitu, ktoré k nám priniesol. Prajeme mu len to najlepšie v živote, plno úspechov a šťastia v osobnom, ale aj hudobnom svete.“ Slovenští power metalisté jsou tedy znovu bez frontmana a kdy bude známo jméno jeho nástupce zatím není jisté. Kapela je otevřena návrhům veřejnosti.

EUFORY - Fifth Dimension
Facebook EUFORY


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení