EUFORY jsou zase kompletní

Vydáno: 24.10.2024 08:19 - Czech Blade

Martinští EUFORY začátkem minulého týdne oznámili, že se opět uvolnil post jejich frontmana. Po týdnu napínání oznamují jméno nového vokalisty – je jím Jaro Mojžiš (ex-METALINDA).

Aktuální deska „Fifth Dimension“ je k dostání na Sparkshopu.

Ač se Marek Milo do kapely po hudební stránce zapracoval bravurně, časté koncertování a nasazení, z něhož EUFORY nepolevují, kolidovalo s jeho osobním životem. Rozchod ale proběhl v přátelském duchu. Jaro Mojžiš byl schopen nahradit Marka v podstatě okamžitě, v těchto dnech už společně pilně pracují ve zkušebně.

„S potešením oznamujeme nového člena našej bandy, speváka, profesionála a parťáka! Jaro Mojžiš, ostrieľaný borec, známy okrem iného aj z pôsobenia v slovenskej legende METALINDA, k nám priniesol doslova nový vietor a energiu! Prvé skúšky máme za sebou a už sa nevieme dočkať, kedy Vám Jara predstavíme aj na pódiu! Sme veľmi radi, že sa Jaro s vervou ujal tohto postu a "zachránil nám krk" v tak krátkom čase! Jeho odhodlanie a profesionalita nám odpálili dekel,“ s nadšením prohlašují EUFORY.

EUFORY - Fifth Dimension
Jaro Mojžiš není na slovenské scéně neznámou tváří, působil v průkopnické kapele METALINDA, která platí za legendu jak na Slovensku, tak v ČR: "Kapelu EUFORY vnímam na scéne dlhšiu dobu. Kamarát z brandže mi dal echo, že EUFORY hľadajú speváka. Zúčastnil som sa konkurzu, zahrali sme si pár songov a ich tvorba, práca, profesionalita a spoločné ciele boli pre mňa jasnou odpoveďou. Som rád, že teraz som na jednej lodi menom EUFORY a teším sa na všetko, čo príde," s nadšením komentuje své nalodění Jaro.

Facebook EUFORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení