Láska chce s Kateřinou Marií Fialovou Vrátit čas

Vydáno: 24.10.2024 14:33 - Jan Moravec

Písničkář Láska natočil duet s Kateřinou Marií Fialovou, ke kterému pod režisérským dohledem Jaromíra Noska vznikl i videoklip.

„Písničku Vrátit čas mohli posluchači najít už na mé poslední desce Druhá. Tam se ovšem nejednalo o duet, nazpíval jsem ji původně sám. Nicméně cítil jsem, že jsme ještě úplně nevyčerpali potenciál této písně, a proto jsem oslovil Kačku s nabídkou spolupráce. Myslím, že její hlas bylo přesně to, co původní verzi chybělo. Teď už jsem konečně spokojen," vysvětluje s úsměvem Láska okolnosti vzniku této hudební kooperace. Produkce se - stejně jako u původní verze - ujal Thom Fröde, frontman skupiny IMODIUM, režii videoklipu si vzal na starosti herec Jaromír Nosek, který v Láskových klipech střídavě účinkuje nebo je vymýšlí a režíruje. 

Krom nové tvorby se Láska zaměřuje i na přípravy na podzimní turné, na které ho pozval kolega a kamarád Ondra Ládek alias Xindl X. Oba interprety krom dlouholetého přátelství pojí i společný song "Easy den", který se taktéž objevuje na Láskově posledním albu a který podle slov obou hudebníků na turné také určitě zazní, a to v nečekaném provedení. "Když mi Ondra kývl na to, že se mnou moji písničku i nazpívá na desku, měl jsem z toho obrovskou radost. Ale nenapadlo mě, že by tahle spolupráce mohla pokračovat i koncertní šňůrou," poznamenal Láska. Turné s názvem Fén X bude mít celkem 7 zastávek, z toho tři v ČR (Brno, Ostrava, Praha) a čtyři na Slovensku (Bratislava, Nové Mesto nad Váhom, Žilina a Banská Bystrica). Na české části se kromě Lásky představí i slovenské hudebnice Katarína Knechtová a Mirka Miškechová.

Na závěr roku Láska pro své fanoušky chystá tradiční koncert v Malostranské besedě – ten letošní se odehraje v pátek 20. 12. a dle Láskových slov bude opět plný nečekaných překvapení a hostů.

Láska & Kateřina Marie Fialová - Vrátit čas
Facebook Láska


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení