ALIA TEMPORA vydává singl Don’t Give a Fox

Vydáno: 17.06.2023 09:52 - Czech Blade

ALIA TEMPORA je moderní metalová kapela, bořící hranice metalové subkultury. Její hudba je kombinací tvrdých metalových riffů, taneční hudby a dubstepových breaků, zabalených do moderního balení, kterou si užije každý fanoušek melodického metalu a rocku. Svou hudbou a přátelským vystupováním si získala srdce desetitisíců fanoušků a je obklopena živoucí komunitou příznivců z celého světa.

Bořiči metalových klišé mají na kontě dvě desky a mezinárodní spolupráci s producentským mágem a famózním kytaristou Timo Somersem (DELAIN) či obrazotvorcem Gustavo Sazesem, který má v portfoliu například přebaly alb švédských velikánů AMARANTHE nebo ARCH ENEMY.

Kapela aktuálně vydává nový singl s názvem „Don’t Give a Fox“ naznačující, jakým novým směrem se vydá chystané třetí album „Prismatica“. Melodická skladba vtahující posluchače svou rytmickou chytlavostí za zvuku dubstepu je ve skutečnosti obsahově nesmírně vážnou písní se silným poselstvím: „Bez ohledu na to, jak vlídní, starostliví nebo milující lidé jsme, jsou v našich životech chvíle, kdy všichni potřebujeme vytáhnout své malé liščí drápky,“ komentuje singl zpěvačka Markie Morávková.

ALIA TEMPORA je koncertními šňůrami ostřílená kapela, právě se vrátila z několikátého turné po Británii, na které se zpěvačkou Markie vyrazil nový člen kapely Mario Del Rio Escobedo (ERSZEBETH, THE DARKSTAR CALLING). Tour s dvanácti zastávkami spojila se šňůrou kytaristy Joela Hoekstry (WHITESNAKE) & Brandona Gibbse. Další zastávkou, kde melodické jednorožce zastihnete, je hlavní stage festivalu MASTERS OF ROCK.

Chystané album "Prismatica" si můžete předobjednat na Sparkshopu

ALIA TEMPORA - Don't Give a Fox!

Facebook ALIA TEMPORA


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení